Kontakt

Håkon Breivik Myhr

Postadresse: Tolia 2, 1453 Bjørnemyr

E-post: hakonbreivikmyhr@gmail.com

Bestilling av bøker på epost eller sms.

Mobil: 90 28 54 17 (lettest tilgjengelig på sms)

Enkeltpersonforetak: Håkon Breivik Myhr

Org.nr.: 926 16 34 34

Nettside: www.håkonbreivikmyhr.no

Vipps Bedrift: Søk opp «Forfatter Håkon Breivik Myhr» / # 65 01 92

Facebook og Instagram: Her finner du ikke meg, men søk opp boka på DNT Oslo og Omegn eller Østmarkas Venner sine kontoer fra 28. april 2021.

Bokutsalg:

Boka «Gjennom Oslomarka med ildsjeler. Fra hytte til hytte.» vil være tilgjengelig hos de fleste lokale bokhandlere i randsonen av Oslomarka fra 28.april. Hvis de ikke har boka inne, kan de bestille den til deg fra Forlagssentralen. Spør betjeningen!

Boka er også i salg hos DNT Oslo og Omegn i Tursenteret i Storgata 3 i Oslo fra 6.mai.

Boka kan også bestilles fra ulike bokhandlere og Dreyers forlag på internett.

Jeg selger også boka fra denne nettsiden, med bestilling til hakonbreivikmyhr@gmail.com eller sms 90 28 54 17. Du får den da rett hjem i postkassa, med faktura, til samme pris som i butikk.

Tilbakemeldinger:

Jeg finnes ikke på Facebook, men gi meg gjerne tilbakemelding om boka eller nettsiden på epost: hakonbreivikmyhr@gmail.com

Foredrag:

Jeg holder foredrag med bilder for foreninger og lag med boka som utgangspunkt. Foredrag holdes etter de til enhver til gjeldende smittevernregler. Ta kontakt for avtale.

Asker Turlag, Bærum Turlag, Nannestad Turlag, Lillomarkas Venner og Østmarkas Venner har allerede bestilt foredrag. Følg disse foreningene for å se kunngjøring av dato, mest sannsynlig høsten 2021.

Videresalg:

Dersom du ønsker å bestille boka for å selge den videre, vennligst kontakt dreyersforlag.no eller forlagssentralen.no. Jeg tar bare i mot bestillinger fra sluttbrukere, altså lesere. Du kan bestille til deg selv og til gaver.

Omtale i media:

Følg med i lokalaviser, foreningers medlemsblad og DNT Oslo og Omegn i ulike media (Nyhetsbrev, Facebook og Instagram) fra 28.april. Se også Østmarkas Venner på nett og i sosiale medier.

Se siste nytt i media, publisert:

 • DNT Oslo og Omegn på nettsiden:  dntoslo.no/artikler/nyheter fra 5.mai
 • Ringerikes Blad, papirutgaven 5.mai.
 • Ringerikes blad på nett: ringblad.no/kultur-og-underholdning/litteratur/marka/hakon-50-viser-deg-sider-av-marka-du-ikke-har-sett-for-har-et-stjernelag-av-lokale-veivisere/ fra 1.mai
 • Akershus Amtstidende på nett: amta.no/hakon-fra-nesodden-har-gatt-grundig-til-verks fra 5.mai (samme artikkel som i Ringerikes Blad)
 • Naturvernforbundet Oslo og Akershus, nyhetsbrev NOAs ark nr. 3, 28.april
 • Notis i Grevlingen nr. 2/2021, april
 • Dreyers forlag, nettsiden dreyersforlag.no, aktuelle bøker fra april
 • Dreyers forlag på Facebook, 29.april
 • Nordmarka (m/Krokskogen/Lillomarka/Romeriksåsen), gruppe på Facebook, 5.mai
 • Akershus Amtstidene på papir 7.mai og10.mai.
 • Ringerikes Blad på papir 5.mai.
 • Aftenposten, annonse fra Dreyers forlag, papirutgaven 8.mai.
 • Budstikka, turmagasin på papir 15.mai.
 • Schibsted avisene Aftenposten, VG m.fl., digital annonse fra Dreyers forlag i uke 19
 • Nytt fra Østmarka, medlemsblad for Østmarkas Venner, omtale og annonse, slutten av mai.
 • Dagbladet, «Bøkene du må lese før Norgesferien», 4.juni
 • Grevlingen nr. 3/ 2021 (høst 2021), medlemsblad for Naturvernforbundet i Oslo og Akershus.

Omtaler i media vil bli annonsert her når de er publisert.

Disse kommer:

 • Grevlingen nr 4/2021, medlemsblad Naturvernforbundet i Oslo og Akershus, omtale.
 • Fjell & Vidde, medlemsblad for Den Norske Turistforening (DNT)
 • Aftenposten, omtale av boka, av L.G., høsten 2021.

Forfatteren Håkon Breivik Myhr

Kort om forfatteren:

Født 1971. Manglerudgutt og -speider, bor på Nesodden. Utdanna lærer, jobber som støttepedagog i barnehage. Aktiv i Ungdomsgruppa i DNT/OOT 1986-1990; styremedlem, turleder m.m. Registreringsjobber for markagruppa i Østlandske Naturvernforening (NOA) 1987-1990. Del av dugnadsmiljøet på markahyttene Smedmyrkoia på 1980- og 1990-tallet, Tømtehyttene og Sellanrå på 2000-tallet, Øvresaga og Bøvelstad fra 2011. Områdeleder Krokskogen sør for Rutegruppa i DNT Oslo og Omegn 2010-2016. Bidro til Historien bak DNT-hyttene i Oslomarka (Halbo 2013). Aktiv bruker av stiene og hyttene til DNT i Oslomarka.

Tema i boka er ut fra min bakgrunn og mange av ildsjelene er folk jeg kjenner eller kjenner til gjennom mitt nettverk i DNT, NOA og andre foreninger. Flere kjente har det blitt og jeg håper du også liker å bli bedre kjent med disse engasjerte menneskene. Ideen til boka kom i 2010. Det har vært mye forarbeid og høydepunktene var alle turene og intervjuene gjennom hele 2019. Ta del i turene du også, hjemme i godstolen eller ute i Marka.

Forfatteren har mottatt prosjektstipend fra Det faglitterære fond i 2020 og økonomisk støtte fra Østmarkas Venner, Lillomarkas Venner, Nannestad Turlag og Oslo og Omland Friluftsråd, samt hatt et godt samarbeid med mange ulike foreninger knytta til Oslomarka.